Lehed

teisipäev, 14. märts 2017

Tomatine hakkliha- kartulivorm

TOMATINE HAKKLIHA-KARTULIVORM

10 kartulit

400 g purk konservitud purustatud tomateid

400 g hakkliha

sibulat

küüslauku

150 g sulatatud juustu

5 dl lihapuljongit (või 5 dl vett + 1 lihapuljongikuubik)

peterselli

soola ja musta pipart

Haki sibul ja küüslauk, pruunista pannil koos hakklihaga. Maitsesta soola-pipraga.
Lõika kartulid õhukesteks viiludeks ja lao pooled viiludest ahjuvormi.
Vala peale tomatikonserv, sibula ja küüslauguga pruunistatud hakkliha ja ülejäänud kartuliviilud.
Sulata juust kuumas puljongis ja vala vormi.
Küpseta 200kraadises ahjus 45-60 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar