Lehed

laupäev, 19. november 2016

Kartuli tänava elanike lemmikpirukas

Retsept pärineb"Oma Maitse" september 2016 numbrist. Kahjuks tuli pilt veel koledam, kui mul muidu. Aga pole teha midagi- juba söödud.

Kartulipirukas

Põhi:
2 dl nisujahu
2 dl rukkijahu
1 tl soola
150 g 82 % või kuubikuid
1 munakollane

Sega kõik komponendid. Vajuta 22 cm läbimõõduga vormi ja pane 10 m inutiks sügavkülma.


Täidis:
200 g keedetud kartuleid
2 sibulat
120 g sinki
125 g juustu
4 muna
200 ml vahukoort
suur peotäis igatsugu rohelisi ürte.

Tükelda kartulid, sibul, juust ja sink. Laota taignale. Klopi lahti munad ja koor. Maitsesta. Lisa roheline. Kalla segu täidisele. Küpseta 175 kraadi juures 50- 55 minutit.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar