Lehed

teisipäev, 8. oktoober 2013

Pajaroog sealiha ja aedviljadega

Retsept pärit Menüü portaalist-
1 kgSealiha
300 g Marineeritud kurk
(mida väiksem, seda parem)
300 g Õun

250 g
Porgand
100 g Sibul
100 g Hapukoor (20%)
(unustasin (: )
3 tk Küüslauk (3 küünt)
2 l Vesi
Pipar (must)
Sool
4                         kartulit

1. Pruunista kuubikuteks lõigatud sealiha eelsoojendatud pannil
2. Maitsesta liha soola ja pipraga. Kui liha on juba kergelt pruunistunud., aseta see potti, milles valmib toit.
3. Lisa pisut vett ning jäta liha potti hauduma. Aegajalt kontrolli liha pehmust ja vee olemasolu. Vajadusel lisa vett.
4. Prae vabanenud pannil eelnevalt tükeldatud porgand, sibul, kartul ja küüslauk. Kõige viimasena lisa marineeritud kurk.
5. Kui liha on juba piisavalt pehme, lisa sinna praetud köögiviljad.
6. Hauta saadud segu ning lisa mõne aja pärast kooritud ning tükeldatud õun.
7. Vajadusel lisa veel vett ja maitsesta maitseainetega.
8. Kõige lõpus lisa hapukoor ja lase kastmel keema hetkeks keema tõusta.
                         

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar