Lehed

teisipäev, 9. juuni 2015

Riis kikerhernega

Selle toiduga läks nüüd kehvasti. Retseptis oli ette nähtud kasutada paprikat- ostsin, aga koju ei jõudnud. Tundub, et kassas virutati ära. Ka tšekki polnud alles, et kontrollida, kas ikka maksin...
Otsustasin siis asendada paprika kikerhernega. Täitsa hea lobi tuli. Tegin isegi pilti- ja... kustutasin selle fotokast.

Ühepanni riisi- kikerherneroog.


2 sl õli
2 küüslauguküünt
1 purk kikerherneid (2 erinevat värvi paprikat)
1/2 sibulat
400 g hakkliha
1 purk tomatipastat 
4 tomatit
400 ml kanapuljongit
soola, pipart
1 sl sojakastet
1 tass pikateralist riisi
1 tass riivjuustu
rohelist sibulat

Tükelda kõik ained. Prae kergelt läbi sibul, küüslauk ja paprika. Lisa hakkliha. Prae läbi ja maitsesta. Kalla juurde tomatid ja - pasta, puljong ja sojakaste. Keeda madalal tulel 20- 30 minutit- kuni riis on pehme. Sega juurde riivjuust ja roheline sibul.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar