Lehed

kolmapäev, 27. jaanuar 2016

Vale lasanje

Vale lasanje oli originaalis valmistatud tortilladega, kuid mulle tundusid need poes nii pisikesed, et valisin hoopis õhukese lavaši. Kahest sellisest lehest sai korraliku toidu.

Tortilla lasanje


240 g veiseliha delikatesshakkliha
1 sibul
2 küüslauguküünt
390 g purustatud tomateid ürtidega
Himaalaja soola
pipart
tšillihelbeid
kuivatatud või värsket punet
4 täistera tortillat
25 g suitsujuustu
150 g riivitud juustu
värsket rukolat


220 g klassikalist kodujuustu (Otto)

Haki sibul ja küüslauk, pruunista kergelt oliiviõlis, lisa juurde hakkliha. Kui hakkliha on küps, lisa purustatud tomatid ja sega läbi. Kuumuta pisut ning maitsesta himaalaja soola, pipra ja tsillihelvestega. Sega kokku suitsujuust, kodujuust ning 100 g riivjuustu. Tõsta küpsetuspaberile 1 tortilla, sellele määri hakklihatomatikaste ja kodujuustu segu, ning pisut värsket rukolat. Tõsta peale teine kiht torltillat, lisa hakklihatomatikaste, kodujuustusegu ning rukola ning seni kui viimaseks kihiks jääb viimane tortillakiht, sellele määri hakklihatomatikaste ja puista üle riivitud juustuga. Küpseteta 190 C juures 15 minutit. Serveeri värske rukolaga.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar