Lehed

esmaspäev, 15. august 2016

Kana- riisi ahjuvorm

Kana- riisivorm


400 g kanafilee
1 tk  suurem porrulauk
1.5 dl pikateraline keetmata riis
1 tk väike ananassikonserv omas mahlas
2 dl rõõsk koor
1.5 dl ananassisalsa (või tomatisalsa)
3 dl kanapuljong
1 tl must pipar
õli vormi määrimiseks
sool (maitse järg)

Viiluta porru ja pruunista õlis, tõsta pannilt. Tükelda broilerifileed ning pruunista samuti. Lao õliga määritud ahjuvormi kihtidena pool riisist, kanatükid, nõrutatud ananass, porru ja ülejäänud riis. Sega omavahel ananassikonservi vedelik, vahukoor, puljong, salsa ning must pipar, vala vormi. Küpseta 180-kraadises ahjus 50 minutit. Serveeri rooga koos värske salatiga. Soovi korral riivi roale enne serveerimist suured ja õhukesed laastud Parmesani.

Retsept pärit Toidutarest, kus selle tegemise õpetus on saada ka samm- sammult.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar