Lehed

esmaspäev, 22. august 2016

Tšahhobili

Oma Maitse mai 2016 numbrist leidsin juba mõni aeg tagasi Tšahhobili retsepti. Tööl kohvikus on see peaaegu iganädalane roog. Sarnaneb küll rohkem purustatud kanakontide ja tomatipastaga tehtud soustiga. Seepärast ei võtnud pikalt plaani. Üllatav oli, et maitse on hoopis teine. Kasutasin üht pakku kanakoibi ja üht kondi ja nahata koivaliha. Kondita oli väga hea.

Tšahhobili

1 broiler
4 suurt sibulat
praadimiseks õli
3- 4 tomatit
100 ml valget veini
soola, pipart
vürtse: jahvatatud paprika, tüümian, loorber, basiilik, koriander, hmeli- suneli, lambaläätsesid, 
1-2 küüslauguküünt

Tükelda kana ja prae mõlemalt poolt pruuniks. Tõsta kaussi. Samal pannil prae sibularõngad kuldseks ja lisa kana. Lisa kooritud ja tükeldatud tomatid.  Sega korralikult läbi ja hauta 15 minutit kaane all. Eemalda kaas ja lisa maitseained ja vein. hauta madalal kuumusel veel pool tundi. Lõpuks lisa peeneks hakitud küüslauk.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar