Lehed

laupäev, 9. september 2017

Vana hea Chilli Con Carne

Vana hea Chilli Con Carne

2 keskmist sibulat
2 porgandit
2 küüslauguküünt
2 sellerivart
2 punast paprikat
1 tl tšillit
1 tl kaneeli
1 tl köömneid
1 purk kikerherneid (400 ml)
1 purk punaseid ube (400 ml)
2 purki murustatud tomateid (2x400 ml)
500 g veise hakkliha
1 punt koriandrit
2 sl balsamiäädikat
avokaado

400 g riisi
500 g maitsestamata jogurdit
1 laimi mahl

Tükelda ja keeda kõike tasasel tulel ligi tunni.

Retsept pärines Jamie kokakooli raamatust. Loomulikult ei lugenud ma hoolega. Nii panin kõik kokku ja unustasin jogurti hoopis ära. Viimane oli aga koos avokaado ja laimimahlaga mõeldud kastmeks. eelmisel õhtul keetsin ka tatart ja seepäras ei olnud meil riisi toidule lisaks, vaid tatar. Maitses seegi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar