Lehed

reede, 13. juuni 2014

Soe ahjuvõileib

Reedel oli meil põnevamatki teha, kui süüa- panime kokku sääskede- kihulaste söötmise ja uue murutraktori. Seega tuli midagi kiirelt ahju pista. Ja taas pole originaalretsepti algust enam teada. Tundub, nagu oleks alati midagi sellist tehtud. Ja seda teavad kõik. Minu seekordne retsept tuli selline-

Kuumad ahjuvõileivad.

1 vormisai
igale saiale kotlett
riivjuustu
sinepit
ketšupit

Saiaviilud plaadile. Igale neist sort sinepit- ketsupit, kotlett ja juustu. Ahju 180 kraadi juurde  mingiks 10- 15 minutiks- üldiselt välja, kui juust sulanud ja saiaserv veidi pruunjas.

Kui alguses polnud kellelgi isu, siis hommikuks oli pannile jäänud viimane kuivanud sai, millele jätkus vaid pooleks murtud kotletikild.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar