Lehed

teisipäev, 14. juuli 2015

Kartul, kartul

Retsept taas Kartuliraamatust. Loodan, et pilt ikka on sellest roast- puhkuse ajal muutusin süsteemituks.

Kartulisuflee suitsupeekoni ja ürtidega.

6 keedetud kartulit
1 tl värsket või kuivatatud basiilikut
1 tl peeneks hakitud peterselli
1 tl võid
1 sl peeneks hakitud rohelist sibulat
1 küüslauguküüs
100 g peekonit
3 sl toorjuustu
soola, pipart

Lõika kartulid kuubikuteks, peekon ribadeks ja haki küüslauk. Prae pannil küüslauk ja peekon pruuniks. Lisa kartulitükid, ürdid ja toorjuust. Sega hästi läbi. Pane kartulimass õliga määritud vormidesse. Küpseta 220 kraadi juures ahjus 10 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar