Lehed

kolmapäev, 22. juuli 2015

Kiire linnupete

Retsept pärineb Kööginurgast (2014/09 september)

Kiire linnupete

250 g külmutatud lehttainast
200 g šampinjone
1 kabatšokk
1 purk maisi
1 jupp suitsuvorsti
4 küüslauguküünt
1 sl õli
2 tl maitsetaimede segu
soola

Sulata tainas toatemperatuurini. Lõika kabatšokk õhukesteks ratasteks. Tükelda seened, kurna mais. Haki küüslauk. Sega kõik kokku. Maitsesta. Lõika tainas ristkülikuteks ja aseta küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Torgi põhi kahvliga auguliseks. Kata täidisega. Lõika vorst viiludeks ja aseta täidisele. Voldi tainaservad umbes sentimeetri võrra täidisele. Küpseta ahjus 180 kraadi juures u 30 minutit.

Kasutasin värskeid kukeseeni, mille eelnevalt läbi praadisin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar