Lehed

esmaspäev, 15. veebruar 2016

Kana mangoga

Mango pole kunagi mu toidusedelis olnud. Nüüd aga leidsin Toidutarest lihtsa retsepti ja oh rõõmu- oli ülimalt maitsev.



300 g(Tai-Mai kanawokk)või kanafileed
1 spl õli
1 mango
1 porgand (suur)
2 dl kookospiima
1 spl sojakastet
100 g munanuudlid

Voki pannil kanafileeribasid kuumas õlis 7-10 minutit, seejärel lisa ribadeks lõigatud porgand ja prae veel segu täiendavalt 3 minutit. Lisa kookospiim ja hauta veel rooga paar minutit. Lisa kooritud ja tükeldatud mango ning eelkeedetud munanuudlid. Kuumuta veel paar minutit. Maitsesta sojakastmega ja naudi kohe.
SOOVITUS: Nuudlite keemisaeg on paar minutit, jäta nuudlid pigem al dente ehk poolpehmeks, sest nad hauduvad vokiroas edasi.

Mina ölisasin soola ja pipart ja ka sojakastet oli rohkem.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar