Lehed

reede, 5. veebruar 2016

Maailma parim salat?

Näoraamatus kiitis salati tegija seda taevani. Mulle ei meeldinud.


Maailma parim salat.

3 sl õli
2 x 400g purk kikerherneid
2-3 küpset avokaadot (mina panin 2 ja kindlasti peavad olema PEHMED!!!)
1 küps granaatõun või karbike kirsstomateid (mina panin kirsstomatid)
2 potsikut sojamajoneesi (poes nimega „Soja salatikaste“)
keskmine jääkapsapea või hiina kapsast (kindlasti võta jääkapsas, see on palju õhulisem ja krõps, aga pehmem)
1-2 sl karripulbrit
3-4 sl sojakastetpundike
värsket basiilikut
Vala kuumale pannile natuke õli ning lisa kurnatud kikerherned. Prae neid 2–3 minutit, lisa karripulber ja sojakaste. Sega kõik läbi ja prae veel minut. Lisa sojamajonees, sega ja prae minutike. Eemalda pann tulelt ja lase segul natuke jahtuda. Eemalda avokaadolt kivi ja tükelda. /—/ Granaatõuna asemel saad ka kirsstomateid kasutada. Haki jääkapsas. Sega praetud kikerherned ülejäänud koostisosadega läbi ning lisa värske rebitud basiilik. Soovi korral viimistle maitset veel natukese sojakastmega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar