Lehed

laupäev, 19. märts 2016

Läätsepilaff

Retsept raamatust "Naudingute kunst". Tundus intrigeeriv, kuid ilma liha ja kartulitest lisanditeta poleks süüa küll sündinud.

Läätsepilaff

4-5 küüslauguküünt
1 punane sibul
0,5 punast paprikat
200 g baklažaani
200 g kõrvitsat
1 l puljongit
200 g punaseid läätsesid
1 loorberileht
8 rooskapsast
1 dl õli
soola, sidrunimahla
suhkrut, pipart
beebispinateid

Pruunista poti põhjas õlis sibul ja küüslauk ning kõik köögiviljad.Lisa puljong ja läätsed, hauta keskmisel kuumusel 20  minutit, aeg-ajalt segades. Maitsesta ja lõpuks lisa poolitatud kapsad. Serveeri koos spinatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar