Lehed

teisipäev, 1. märts 2016

Kanahautis

Taipärane kanapada laimi ja kookosega

 tk suurem kanafilee
1 tk sibul
1 tk punane tšillipipar
1 dl India või maapähklid

1 spl õli

400 ml kookospiim
2 tl kalakaste
2 spl laimimahl
2 tl värskelt riivitud laimi koor
sool
värske basiilik

Koori ja haki sibul, poolita tšilli, eemalda soovi korral seemned ja vahekojad. Tükelda. Rösti pähklid kuival pannil, lase jahtuda. Kuumuta õli poti põhjas, kuumuta sibulaid ja tšillit minut-paar. Lisa juurde kookospiim ja kuumuta keemiseni. Lisa ka suupärasteks paladeks tükeldatud broilerifileed kahes ja lase keeda mõni minut. Maitsesta kalakastme, laimimahla ja -koorega. Vajadusel ka soolaga. Keeda tasasel kuumusel veel 5–10 minutit, kuni broileritükid küpsed. Lisa lõpuks hakitud basiilik ja pähklid.

Serveeri kuuma riisiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar