Lehed

teisipäev, 29. märts 2016

Midagi sealihast

Ahjustrooganov majoneesiga

500 g Sealiha (kaelakarbonaad, välisfilee vm)
3 tk         Sibulat
250 g Šampinjone
4 dl         Majonees
Sool
Must pipar
1 tl Liha üldmaitseaine (soovi korral)
Õli
Rohelist sibulat


Pruunista kuubikuteks tükedatud lihatükid õlis ning maitsesta soola, pipra ja liha
üldmaitseainega.
Lõika sibulad õhukesteks ratasteks ja seened viiludeks. Määri ahjuvorm õliga, pane liha vormi
põhja. Kata sibularataste ja seeneviiludega ning vala üle majoneesiga. Küpseta 200° juures 30
minutit või kuni liha on pehme ja mure (siis aga kata vorm fooliumiga ja keera kuumus paarikümne
kraadi võrra madalamaks).
Puista peale tükeldatud sibulapealseid või murulauku. Serveeri kuumade keedetud kartulitega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar