Lehed

laupäev, 12. august 2017

Kerge kanasalat

Kanasalat värskete kartulitega

(Kööginurk august, 08/2017)
300 g kanafileed
200 g värskeid kartuleid
1 magus paprika
1 väike lehtsalati pea
2 kurki
1 väike punane sibul
2 sl oliiviõli
1 tl sidrunimahla
mõni tillivars
purustatud pipart
soola

Lõika kanafilee ribadeks ja piserda sidrunimahla peale. Lase 10 minutit marineeruda ja prae pruuniks.
Keeda kartul koorega ja koori siis, tükelda viiludeks. Tükelda kõik juurviljad ja sega kõik kokku (tegelikult võib ka kihiti panna, alustades salatist).  Maitsesta. 

Ootamatult värske maitsega. Kujutan ette, et veelgi parem oleks grilllihaga- kas kokku segatult või kui kana välja jätta, siis kõrvale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar