Lehed

kolmapäev, 30. august 2017

Oasupp

Raske on tööpäeva õhtul välja mõelda, mida süüa teha? Tahaks ju ka ruttu. Sel korral sobis selliseks kiireks ja lihtsaks oasupp.

Kiire supp valgete ubadega

1 purk (ca 400 gr) valgeid konservube tomatikastmes
peotäis väikest pastat
0,7 l köögiviljapuljongit
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
2 viilu peenekshakitud suitsupeekonit
veidi tšillit ja tüümiani
musta pipart, soola

Prae oliiviõlis hakitud sibul, küüslauk ja peekon. Lisa oad ja puljong. Kui keema on läinud, lisa pasta ja tüümian. Keeda nii kaua, kui pasta pakendil kirjas on. Maitsesta tšilli, musta pipra ja vajadusel soolaga. Serveeri hapukoorega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar