Lehed

kolmapäev, 29. jaanuar 2014

Aasiapärane kanasupp

Kuigi kartulivormi veel jaguks (eks ka kutsid peavad oma osa saama) - keetsin suppi. Ja välja kukkus lihtsalt imeline!

Aasiapärane kanasupp.

4 broileri poolkoiba
0,75 l vett
1 kanapuljongikuubik
1 suur sibul
3 küüslauguküünt
6-7 kirsstomatit
1 spl punast karripastat
2 tl kalakastet
~60g munanuudleid (üks plaat)
400 ml kookospiima
2-3 spl laimimahla (sidruni)
Värsket koriandrit

Pane kanakoivad külma veega keema. Riisu leemelt vaht. Lisa puljongikuubik ja keeda tasasel tulel liha pehmeks. Tõsta poolkoivad puljongist välja jahtuma.
Lisa puljongile hakitud sibul, küüslauk, karripasta, kalakaste, keeda 3-4 minutit. Lisa juurde poolitatud kirsstomatid, munanuudlid. Eemalda kanakoibadelt liha, lõika väiksemateks tükkideks ja lisa supile. Keeda veel mõned minutid. Vala juurde kookospiim ja laimimahl. Kuumuta keemiseni.
Serveerimisel lisa juurde hakitud koriandrit.
Lisasin veel oliive (tundus hea mõte- ja oli ka!). Minul kippus sellise vee hulgaga supp pudru olema- seepärast kahekordistasin vee hulka ja panin ka oliivide vedeliku sisse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar