Lehed

pühapäev, 5. jaanuar 2014

Supp peale söömisorgiat

Kuigi jääke oleks võinud veel mitu päeva konsumeerida, tuli jube supi isu. Ja tegelikult sai ka siin jääke ära kasutada.

Talupoja seljanka.

1 pakk pelmeene
1 l puljongit
100 g keedetud või praetud liha
50 g vorsti
2 sibulat
1 hapukurk
1 porgand
2 sl võid
2 sl tomatipasta
3 sl hapukoort
4 sidruniviilu
maitserohelist
5 tera pipart
1 loorberileht

Kuumuta potipõhjas rasvaine ja prae hakitud sibul ja porgandid seni, kuni porgand on pehme. Lisa hakitud liha, vorst jm (Mul oli singitükike ja grillkana kintsud) ning tomatipasta. Vala potti puljong ja maitsesta. Lase keema. Lisa hapukurk ja pelmeenid. Söö hapukoorega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar