Lehed

neljapäev, 21. august 2014

Kiirelt ja kergelt

Õnneks on ilmad juba nii palju jahedamad, et saab ka praeahjus süüa teha. Ja suvikõrvitsad on suured ja mahlased. Sellesarnaseid retsepte leidub palju, seepärast keerasin ise täidise kokku.

Täidetud suvikõrvits

1 suvikõrvits
500 g hakkliha
2 tomatit
100 g juustu
2 küüslauguküünt
2 muna
1 sibul
soola, pipart

Poolitasin pikuti suvikõrvitsa ja õõnestasin sisu välja. Hakkisin kõik komponendid ja segasin kokku (ka suvikõrvitsasisu). Täitsin kõrvitsapooled selle massiga ja panin 220 kraadisesse ahju umbes 45 minutiks.
Veidi tumedaks küpsesid nagu pildilt näha :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar