Lehed

esmaspäev, 25. august 2014

Pasta lillkapsaga

Lillkapsa ostsin juba nädal tagasi, aga söömiseni ei jõudnud. Juhuslikult jäi ikka sellest samast Itaalia köögi raamatust pihku pasta - lillkapsa retsept ja veel uhke nimega

Pennoni rigati con cavolfiore.

1 lillkapsas
2 tassi piima
1 loorberileht
1/4 tassi jahu
soola, pipart
võid
3/4 tassi riivitud parmesani
570 g pastat

Pane suur pott veega keema. Eralda lillkapsaõisikud ja keeda neid 8- 10 minutit. Õngitse nad vahukulbiga välja ja keeda samas vees pasta. Valmista bešamellkaste- kuumuta piima koos loorberilehega. Sulata või panni ja prae selles jahu, kuid ära pruunista! Vala piim pidevalt segades (vispeldades) jahule ja aja keema, pidevalt segades. Keeda 4- 5 minutit. Maitsesta ja lisa juust. Sega kaste, lillkapsas ja al dente pasta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar