Lehed

kolmapäev, 31. detsember 2014

Midagi erilist vana- aastalauale.

Midagi teistmoodi peaks ikka vana- aasta õhtuks tegema... See mõte painas mind mitu päeva. Ja oma rõõmuks leidsin 31. detsembril huvitava peedisalati Nami- namist. Kiirelt valmiv ja maitsev ka- eriti kui kasutada paksemat koort.

Peedi- oasalat.

200 g Saare 20% hapukoort
100 g majoneesi
2 x 400 g purki konservitud punaseid ube
4 hakitud marineeritud kurki
400 - 500 g keedetud peeti
soola ja musta pipart
hakitud värsket peterselli või
murulauku

Loputa ja nõruta keedetud/ konservitud oad. Lõika keedetud peedid 1-1,5 cm kuubikuteks või riivi jämedalt. Haki marineeritud kurk. 
Sega suures kausis hapukoor ja majonees. Lisa oad, kurk ja peet ning sega salat õrnalt läbi. Maitsesta soola-pipraga.
Tõsta salat serveerimiskaussi, kaunista peterselli või murulauguga ja serveeri. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar