Lehed

laupäev, 2. aprill 2016

Baieri viinerisalat

Retsept pärineb Kööginurga 01/2016 numbrist. Alguses tundus hea mõte, siis aga hakkasime makarone juurde tahtma. Nii saidki makaronid lõpuks sisse segatud.

Baieri viinerisalat

350 g viinereid
200 g juustu
50 ml majoneesi
50 ml hapukoort
4 marineeritud kurki
punane sibul
1 kimp  rohelist sibulat
pool kimpu peterselli
1 sl maitsetaimedega äädikat
1 tl vürtsikat sinepit
värskelt jahvatatud valget pipart
soola

Lõika juust ja viinerid viiludeks ja haki kõik muu ka peeneks. sega majoneesi, hapukoore ja äädikaga. 

retsept ütles, et vala kaste peale ja söö peale 15 minutit. Mina segasin kõik kokku.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar