Lehed

teisipäev, 26. aprill 2016

Karulaugu pirukas

KARULAUGU-NAADIPIRUKAS SUITSUKANAGA

Põhi:
150g keedetud kartulit
120g võid
2dl riisijahu
1dl täistera nisujahu
2spl vett
näputäis soola

Täidis:
200g suitsukana
suur peotäis naati
peotäis karulauku
300g kodujuustu
100g hapukoort
2 muna
soola
pipart

Valmista tainas, selleks koori ja riivi kartulid.
Näpi toasoe või, riivitud kartulid ja jahud omavahel segamini. Lisa juurde vesi ja sega ühtlaseks tainaks. Suru tainas küpsetuspaberiga kaetud 24 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhja ja äärtele. Küpseta põhja 200.kraadises ahjus u. 7-8. minutit.
Täidiseks lõika suitsukana väiksemateks tükkideks.
Pese naat ja karulauk, lõika peeneks.
Pane kõik koostisained kaussi ja sega läbi, maitsesta vajadusel soola ja pipraga.

Vala täidis eelküpsetatud põhjale. Küpseta 180-kraadises ahjus u. 30-40.minutit.

Tegin veidi omamoodi- krakovi vorstiga ja naadita.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar