Lehed

kolmapäev, 18. mai 2016

Huvitav vorm

Näoraamatus kohtasin selle toidu videot. Väga intrigeeriv. Maitsev kah.

Taignakattega hakkliha- vorstivorm

1 sibul
400 g hakkliha
½ tl soola
½ tl pipart
½ tassi tomatikastet
½ tassi ketšupit
½ tl suhkrut
2 ½ tl  tšillit

Prae pannil hakklihamass läbi 10 minutit.

10 pikka viinerit- viiluta.
1 pakk pärmilehttainast- lõika ruutudeks.

Tainale: 4 sl võid
½ tl küüslaugupulbrit
1 kimp peterselli
1 tass cheddarit
Sega tainale lisatav kausis tainaga.
Aseta vormi põhja hakklihamass, viinerid ja tainas. Küpseta 180 kraadi juures 15 minutit.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar