Lehed

kolmapäev, 18. mai 2016

Karulaugu-sealiha vokk

Karulaugu- sealiha vokk

1 tk Punane sibul
1 kaun Punane tšilli
1 küüs Küüslauk
1 tk Paprika
450 g Sealiha (sisefilee)
2 sl Õli
2 suurt peotäit Karulauku
3 sl Austrikaste
2 sl Sojakaste


Koori sibul ja lõika viiludeks. Haki küüslauk ja tšilli hästi peeneks. Poolita paprika, eemalda seemned ja lõika peenteks ribadeks. Lõika ka sealiha peenteks ribadeks.

2. Aja õli vokkpannil hästi kuumaks, pruunista liha kiiresti õlis kahes osas ning tõsta kõrvale. Lisa pannile paprika, sibul, tšilli ja küüslauk ning voki paar-kolm minutit.

3. Lisa karulauk ja kuumuta läbi. Sega soja- ja austrikaste ning vala pannile. Tõsta pannile liha ja küpseta 3–4 minutit. Serveeri nuudlite või riisiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar