Lehed

teisipäev, 14. juuni 2016

Kana ja kartul

Itaaliapärane kartuli ja broilerivorm

1 kg kartuleid
oliiviõli
4 kanafileed
2 dl paksemat hapukoort
120 gr suitsupeekonit
200 gr kirsstomateid
soola, pipart
värsket basiilikut
1,5 dl riivjuustu
4 dl kohvikoort

Lõika kooritud kartulid viiludeks ja lao ahjuvormi. Nirista peale oliiviõli, maitsesta soola-pipraga ning küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Maitsesta kanafileed soola-pipraga ja lõika neljaks. Tõsta igale fileele 0,5 tl hapukoort ja basiilikuleht. Keera peekoniriba filee ümber rulli. Lao fileed kartulite peale, vala üle koorega ning küpseta vormi ahjus 200°C juures veel 20 minutit. Viimaks lao vormile tomatid, raputa peale riivitud juust ja küpseta 10 minutit, kuni juust on kollakaspruun.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar