Lehed

esmaspäev, 20. juuni 2016

Munarull

Tõeliselt maitsev ja vähe vaeva  nõudev toit.

Munarull

7 muna
200g riivjuust
200g majonees
500g hakkliha (üks kõik millist, väga maitsev tuleb kanahakklihast ka)
1 peeneks hakitud sibul.
Sool, pipar maitse järgi, võib lisada meelepäraseid ürte.

Munad lahti kloppida, lisada riivitud juust, majonees, sool, pipar, soovi korral hakitud maitserohelist (till, petersell) segada saadud mass ühtlaseks. Valada kaetud küpsetuspaberiga ahjuplaadile ja küpsetata valmis. (umbes 12-15 min.) Jahtunud munakihile määrida ühtlaselt maitsestatud hakklihasegu. Keerata rulli. Rulli ümber keerata küpsetuspaber ja küpsetada edasi kuni hakkliha sees on valmis ( umbes 35-40 min. 180C juures.)

Mul vaid veidi kitsas pann- ei andnud mitut ringi keerata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar