Lehed

esmaspäev, 13. juuni 2016

Makaronid

FARFALLE CARBONARA ŠAMPINJONIDEGA

400 g PANZANI Farfalle pastat
500 g šampinjone
1 pakk suitsusinki
3 munakollast
2,5 dl hapukoort või toorjuustu
soola, pipart ja muskaatpähklit

Pruunistage pannil peekon ning tõstke kõrvale, hoides peekonit soojas.
Puhastage šampinjonid ning lõigake neljaks. Hautage seeni peekoni praadimiseks kasutatud pannil, kuni seentest eraldub vesi.
Kloppige hapukoor või toorjuust ja munakollased. Maitsestage soola ja pipraga ning lisage muskaatpähklit.
Samal ajal keetke valmis pasta.
Segage potis pasta, peekon ja šampinjonid. Soojendage segu, vähendage kuumust ning lisage koore-munasegu.
Serveerige kohe taldrikul ning puistake peale värskelt riivitud Parmesani.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar