Lehed

reede, 3. juuni 2016

Pirukas

Piruka retsept internetiavarustest.

Küpsetatud võileib

pakk lehttainast
230 g  suitsutatud kalkuni viile
230 g viilutatud sinki
100 g juustu viile
100 g viilutatud mozzarella juustu
2 tomatit, viilutatud
4 lahtiklopitud muna
Soola ja pipart maitse järgi
1-2 tl. täistera sinepit


Kuumuta ahi 220 C. Rulli tainas lahti ja lahuta kaheks. Pane ahjuplaadile küpsetuspaber. aseta plaadile 1 tainapool ja pintselda üle sinepiga. aseta kihiti kalkun, sink ja juust. Soola ja pipart maitse järgi. Vala pool muna üle. Korda kihte, siis lisa tomatid kõige peal. Pipart ja soola maitse järgi. Kata ülejäänud tainaga ja vala ülejäänud munad peale.
Küpseta 30 minutit fooliumiga kaetult ja seejärel veel 10-15 min. ilma.
Lase seista 15-20 min. enne söömist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar