Lehed

teisipäev, 10. september 2013

Hiinakas

Konsumi soodukalt jäi pihku oanuudlite pakk. Guugeldasin netis ja sain valmistamisõpetuse, mida veidi mugandasin.
Panin  vee keema ja kallasin selle nuudlitele peale. Segasin aeg-ajalt. Veidi soola ka.  
    
Kaste:
2 porgandit- puhastasin, ribastasin ja pannile
sibul- puhastasin, viilutasin- pannile
4 küüslauguküünt
umbes 2 cm ingverijuurt
šampinjonid
pipar
sool
magusat hiina kastet (Uncle Bens magus- paprikaga oli meil) 
Kõik kastme koostisosad pannile hauduma. Kui porgand pehme, keema ja siis valasin nuudlitelt kuuma vee ära ja kastme peale.
Ja polnudki vaja nuudleid keeta.
Võib lisada kõiksugu lihaollust- mis aga fantaasia välja mõtleb või külmik sisaldab.
                                             

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar