Lehed

neljapäev, 5. september 2013

Omlett... supp?

Kunagi enne Jaani keetsin närimata seakondist puljongi. Kuna siis tulid puhkused kampas peale, jäi ta sügavkülma paremaid aegu ootama. Eile sai temast supp-

OMLETISUPP

(Kööginurk 2012/10 oktoober)



lihaga kont (originaalis 150 g kalkunifileed ja 2 kalkunikoiba)1 porgand
1 porrulauk
3 sl värskeid rohelisi herneid (ups! unustasin!)
õli
pipart
soola

Omlett

2 muna
2 sl rõõska koort (piima)
jahvatatud muskaatpähklit
soola

Keeda lihast puljong. Tükelda liha supisse. Puhasta porgand ja tükelda. Tükelda porru. Pruunista köögivili õlis ja lisa supisse.Maitsesta ja lisa herned.
Sega omlett ja prae. Tükelda ja lisa supisse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar