Lehed

pühapäev, 23. november 2014

Vanaema varasalvest

 Sel korral lisasin vanaema kotlettidesse punast paprikat (mis ta siis närtsib mu köögilaual!) ja tundus, et andis kotletile paljugi juurde.
Leivasse lõikusin veidi sinki ja küüslauku. Tuli päris rasvane päts. Arvatavasti peaks singi enne läbi praadima.
Meie koduloomadel aeg- ajalt veab- kord paneb Koduvana pool purki mett koertele pudrusse, enne kui aru saab, et tegu pole rasvaga... Kord avab kassidele pehme toidu asemel marinaadi paki.
Nii seisidki kanakoivad paar tundi marinaadis (pakk ju juba lahti) ja läksid siis ahju umbes 40 minutiks 220 kraadi juurde.
Kõrvale tegin "kiiret" toitu- kartuliputru- keetsin kartulid pehmeks, kurnasin, lisasin sibulatükke, piima ja soola ning tampisin pudruks.
Kõrvale tavaline jahusoust- jahu praadida väheses rasvas pruunikaks, segada juurde piima ja maitsestada. Keeta paisumiseni. Võimalik, et tuleb veel piima või vett või hapukoort lisada, et poleks liiga paks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar