Lehed

esmaspäev, 17. veebruar 2014

Kohupiimavorm

Mäletad nostalgiliselt kooliajast kohupiimavormi- kuivaks küpsetatud ja ilmtingimata kiselliga, kus on sees tatikollilaadsed klimbid?
Et midagi nii koledat enam olemas pole, proovisin netist leitud kohupiimavormi retsepti.

Kohupiimavorm.

(Шеф повар фейсбук)

400 g kohupiima
4 muna
1/2 kl suhkrut
soola
vaniljet
pähkleid või/ja rosinaid vms

Määri vorm õliga ja puista üle saiapuruga. Sega kõik kokku ja vormi. 150- 160 kraadises ahjus 30 minutit. Siis 5 minutit jahtuda kinnises ahjus, et ei langeks alla.
Lisasin ka veidi kookosekuubikuid, mille olin Vietnamist kaasa toonud ja mis kuidagi süüa ei sünni. Nende maitse ei paranenud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar