Lehed

teisipäev, 4. veebruar 2014

Pastavorm

Kuidagi ei taha nimetada makarone pastaks. Elu aeg on makaronid olnud ja nüüd pasta? Pasta meenutab ju ikka mingit vedelat- püreejat massi? Või olen ainuke?
Retsept veidi taas mugandatud- jätsin ära tuunikala, kuna kapis sulasid paneeritud kalafileed.
 

Ahjupasta toorjuustuga.

300 g pastat (sarvekesi, teokarpe vms)
1 sibul
1 paprika
150 g toorjuustu (soovitavalt maitserohelisega)
1 karp (280 g) kodujuustu
(1 tuunikalakonserv vees, nõrutatuna)
1-2 dl riivjuustu soola
Pane pasta soolaga maitsestatud keevasse vette ning keeda vastavalt pakendil olevatele juhenditele. Haki sibul ja paprika väikemaks ning kuumuta seni kuni sibul on kergelt klaasjas. Sega valmiskeedetud pastale juurde paprika-sibulasegu, toorjuust, kodujuust ja nõrutatud tuunikalakonserv. Aseta pasta-segu ettevalmistatud ahjuvormi, raputa peake juust ning küpseta ahjus 180 kraadi juures ca 20 minutit ehk seni kuni juust on sulanud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar