Lehed

kolmapäev, 5. veebruar 2014

Minestrone

Inimene peab aeg- ajalt suppi ikka ka sööma. Retsept sel korral pärit Toidutarest. Mujal on muudmoodi minestronesid- küll ubade või läätsedega, ilma kapsata ja singita jpm. Minu variant küll veidi omamoodi -

Minestrone supp.

100 g suitsupekki
2 kanakoiba


1 sibul

1 porgand

200 g peakapsast

2 l vett

(1 lihapuljongikuubik)

tükk porrut

1 dl herneid (või 2 dl tükeldatud aedoakaunu)

1/2 dl makarone

4 küüslauguküünt
2 sl tomatipüreed (ketšupit)
pipart, soola
maitserohelist

Lõika suitsupekk tükkideks. Koori sibul ja kaabi porgand. Lõika kõik aedviljad peenteks ribadeks.
Kuumuta pekk ja kanakoivad potis. Lisa sibul, porgand ja kapsas ning pruunista need kergelt.
Pane juurde vesi, lihapuljongikuubik, porrutükid, herned  ning makaronid.
Lase supil tasakesi keeda 30 minutit, tükelda keenud kanaliha ja maitsesta keev supp purustatud küüslauguküüne, tomatipüree, musta pipra ja maitseürtidega. Vajaduse korral lisa vett.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar