Lehed

laupäev, 15. veebruar 2014

Kummalised kokkusobitamised

Sain kätte omajao grippi- ehk isegi seagrippi või kassigrippi, sest keegi kriipis ja kratsis rinnakorvis küll pikalt ja südametunnistusega. Seepärast ka laupäev kiire ja lihtsa tähe all.

Tatra- hakklihapada kapsaga.

(Naisteleht nr 7 (409))

350 g hakkliha
3 sl õli
300 g peakapsast
1 sibul
7 dl vett
2 dl tatart
2 dl purustatud tomateid
0, 5 tl salveid
0, 5 tl musta pipart
soola
0, 5 tl suhkrut

Vala õli potti ja pruunista selles ribastatud kapsas, hakkliha ja sibul. Maitsesta. Kalla vesi peale. Keera kuumus madalamaks ja lase vaiksel tulel 15- 20 min haududa. Lisa potti tatar ja vajadusel veidi vett. hauta tatar pehmeks. Lõpuks lisa tomatid. Maitsesta vähese suhkruga.
 
Mõnusalt kiire ja kerge toit, kuigi esmalt tekitas kapsa ja tatra kokkukeeramine kõhedust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar