Lehed

neljapäev, 24. aprill 2014

Laiskus on mu sõsar...

Juulis kui blogi tegin, sai endale lubatud, et hakkangi iga kord uue retsepti järgi toitu tegema. Aga ikka viskab ... sisse. Laiskusest või mingi aine puudumisest. Nii siis ka sel korral- algse retsepti leidsin raamatust "One - pot meals and casseroles", mille omakorda leidsin Paavli kaltsukast 50 sendi eest. Olin riisi nädalavahetusel rohkem keetnud ja see ootas kapis oma korda, hakkliha oli sügavkülmas ja poolik vein kapi taga. ostsin juurde vaid porgandi ja veidi sinki. Aga retsept oli veel päikesekuivatatud tomatite ja rohelise hernega. nii et laiskusest ja vahendite piiratusest tegin nii, nagu välja tuli.

Riisi- hakklihapada.

500 g keedetud riisi
200 g hakkliha
1 sibul
1 porgand
100 g sinki
100 g valget veini
3 viilu ingverit
soola
pipart

Hakkisin ja praadisin porgandi ja sibula. Lisasin hakkliha ja singi ja praadisin läbi. Siis segasin juurde riisi, veini ja maitseained. Kuumutasin läbi.
tulemus oli päris hea, kuid olen midagi sellist ka varem teinud.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar