Lehed

neljapäev, 17. juuli 2014

Kikerherned

Kikerhernestest olen ikka väga kaua kaarega ringi käinud. Ja maitsevad nad ju kah nagu keedetud herned, vaid nimi on intrigeeriv.
Neist saab aga kiirelt valmiva, veidi veidra maitsega, kuid siiski rammus a ja hea söömaaja!

Küüslaugune kikerherne peekonisalat.

(Oma Maitse märts 2014)

4 küüslauguküünt
400 g purk kikerherneid
200 g kirsstomateid
parmesani juustu
150 g suitsusinki
sidrunimahla ja - koort
basiilikulehti
soola, pipart

Prae sinki paar minutit ja lisa hakitud küüslauk ning sidrunikoor- kuumuta mõni minut. Tee tomatitele sisselõige ja pressi sõelal veidi mahla välja. Lisa tomatid ja kikerherned pannile ja prae veel mõni minut. Lõpuks lisa basiilikulehed ja sidrunimahl. Maitsesta.Tõsta taldrikutele ja kõige peale riivitud juust.
Mina panin juustu juba pannile. Võib süüa salatipadjalt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar