Lehed

teisipäev, 22. juuli 2014

Libatortiljad

Kui Loksalt üritada midagi eksootilisemat toiduosist hankida, pole seda kindlasti sel päeval, kui vaja. Enne ja pärast võid aga osta palju tahad. Nii polnud ka tortiljasid. Asendasime need siis õhukese rukkilavašiga.

Kanalihaga tortiljad.

(Kööginurk 2010/10 oktoober)

8 tortiljat
suitsukanakintsu
2 tomatit
1 kurk
3- 4 hapukurki
pool väikest kapsast
1 porru
paprika
majoneesi
tomatikastet
õli
pipat, soola

Puhasta kanakints kontidest ja tükelda. Haki kõik ja pane kaussi. Maitsesta, lisa majonees ja sega. Määri iga tortilja peale tomatikastme- majoneesisegu, tõsta täidis keskele ja keera rulli. Pane rullid õliga määritud pannile ja küpseta praeahjus kuldpruuniks.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar