Lehed

laupäev, 21. veebruar 2015

Itaalia kokaraamatust

Juustutehasest kingiti meile 2 itaalia kokaraamatut. Sees peamiselt retseptid Gorgonzolaga. Õhukesed, kuid üks retsept huvitavam, kui teine. Kuigi Aldis vingus juustu terava maitse pärast. Kasutasin sardelle, mitte toorvorste, nagu retseptis. Ja pealkiri on väga intrigeeriv ;)

Vorstikesed juustuga kärnkonna augus

(Toad in the Hole 
with Gorgonzola and Traditional Cumberland Sausages)

õli
8 traditsioonilist Cumberland´i vorsti
1/2 punast sibulat
150 g suitsupeekonit
125 g Gorgonzola juustu
2 tk rosmariini

Pealevalamiseks:
3 suurt muna
110 g jahu
280 ml piima

Soenda ahi 250 kraadini.
Sega munad, jahu ja piim ja jäta 30 minutiks seisma.
Suurde ahjuvormi aseta vorstid, sibulatükid ja peekoniviilud. Küpseta pruuniks ja vala munaseguga üle. Kõige peale juustutükke ja rosmariinioks. Küpseta ahjus veel 25- 30 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar