Lehed

pühapäev, 22. märts 2015

Blondie- Browni

Kuna eelmise päeva makrooniteo tagajärjel oli purgitäis magusaid mune, siis segasin sellest valge šokolaadiga koos kokku ühe Blondie- Browni.

Brownies e pehmed šokolaadiruudud.

150 g küpsetusmargariini
3 dl suhkrut
4 muna
2, 5 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillisuhkrut
100 g šokolaadi

Sulata ja jahuta margariin. lisa suhkur ja lahti klopitud munad. Peenesta šokolaad noaga jämedaks puruks. Sega kuivained hoolikalt läbi, lisa šokolaaditükid. Sega kõik kokku võimalikult vähe segades. Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 20 x 20 cm vormi või 24 cm lahtikäivasse. Küpseta ahju keskosas 175 kraadi juures 25 minutit. Lase restil jahtuda, tükelda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar