Lehed

esmaspäev, 29. juuli 2013

Kihiline pitsa tuunikalaga.

Retsept Kööginurgast 2011/06 juuni.

Vaja:
450 g lehttainast
purk tomateid omas mahlas
300- 400 g tuunikala omas mahlas
2 sibulat
 10 musta oliivi
300 g mozzarellat
125 g maitsestamata jogurtit
punet, soola, õli, jahu

Rulli tainas laiali ja lõika kaheks. Mikserda tomatid püreeks ja sega jogurtiga. Maitsesta soola ja pipra ja punega. Viiluta sibulad, viiluta oliivid. Määri ühele tainapoolele tomatikaste ja riivjuustu, Kata teise poole taignaga. Sellele tomatikaste, tuunikala, oliivid, sibul. Pinnale riivjuust. Küpseta 180 kraadi juures umbes pool tundi (kuni taigen küps ja pealt pruun).

Tegelikult sobib igasugune juust- ja seda peaks olema ikka rohkem.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar