Lehed

esmaspäev, 22. juuli 2013

Pannkoogitort lõhe ja maitserohelisega

Kõok mu toidud pidid sarnanema ühepajatoidule... Nüüd siis midagi hoopis teisemat (Kööginurk 2012/06 juuni).

Pannkoogitort
400 g lõhe või forellifileed (soolast või suitsutatud)
10 ülepannikooki

MAITSEROHELISEVÕIE:
1 kimp peterselli
1 kimp tilli
1 kimp rohelist sibulat
1 sl võid
1 sl majoneesi
soola
Haki kõik peeneks ja sega toasooja või ja majoneesiga



SIBULAVÕIE:
4 suurt sibulat
1 1/2 sl suhkrut
2 sl võid
Lõika sibul ribadeks. Kuumuta pannil või ja suhkur ja prae selles sibulat 4 minutit. Jahuta.

AVOKAADOVÕIE:
1 väike sibul
2 küüslauguküünt
1 avokaado
1 sl sidrunimahla
soola
Puhasta avokaadost viljaliha. Püreesta kõik

Lõika kala peenemaks. Pane pannkook alla ja sellele esimene võie ja kala ja muudkui samamoodi kuni lõpuni. Kata fooliumi või kausiga ja paariks tunniks külma.
Kuna meil oli sel päeval traditsiooniline lauamänguõhtu (loe- ahvid lülitasid elektri välja), siis külmik ei töötanud.
Nii oli ka tort kehvalt laagerdunud. Küüslauku palju ja maitse veider. Järgmisel päeval selgus, et päris hea ja kolmandal päeval viis juba keele alla!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar