Lehed

kolmapäev, 31. juuli 2013

Pasta carbonara a la estonia ja purukook

Kuna kartuleid kodus polnud, siis tuli kähku ümber planeerida- seepärast asendaski suitsupeekoni tavaline sink.

Pasta carbonara
400 g pastat
350 g sinki
200  ml hapukoort või rõõska koort
2 sl õli
4 munarebu
75 g riivjuustu
2 küüslauguküünt

Küüslaugud tükelda ja prae, lisa singiribad. Munarebud sega koore ja juustuga. Kõik kastmeks ja keedetud pastale. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta veidi, kuni juust venima hakkab.










Ja kui juba vihma sajab, siis midagi magusat kah-

PURUKOOK
Kööginurk 2008/11

400 g jahu
100 g võid
2 muna
Sõtku taignaks. Tunniks külma, riivi jämedalt ahjuplaadile ja küpseta 25 min 180 kraadi juures. Jahuta ja näpi puruks

100 g sarapuupähkleid- haki
50 g rosinaid
Sega koogipurusse

400 g kondenspiima- keeda 2 tundi kinnises purgis. Jahuta ja sega kõige ülejäänuga. Pressi kaussi ja jahedasse tunniks.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar