Lehed

pühapäev, 4. august 2013

Kabatšokisupp

Ja suppi pole me veel üldse söönud... Millestki nii veidrast, nagu kabatšokk, pole enne suppi teinud. Aga hea, mahlane tuli. Kasutasin küll veiseliha asemel praetud sealihakuubikuid. Võib- olla sellest ka suur rasvasus, aga oli hea ja mahlane roog. Kööginurga  numbrist 2012/10 oktoober.
Kartuli- kabatšokisupp


 

500 g veiseliha (sealiha)
2 kartulit
2 väikest kabatšokki (mul oli 1/2 keskmisest)
4 väikest tomatit
1 sibul
2 väikest porgandit
1 loorberileht
maitserohelist, õli, soola, pipart

Originaalis pidi loomaliha fooliumiga vooderdatud vormis ahjus pruunistama 220 kraadi juures. Siis potti ja 2 liitrit vett peale- puljongiks keeta. Peenesta kõik köögiviljad kuubikuteks- kangideks. Keeda kartulit puljongis 5- 10 minutit. Pruunista sibul, porgand ja kabatšokk ja lisa supile. Lisa tomatitükid. 5 minutit enne keetmise lõppu lisa loorber. Maitsesta ja söö koos hapukoorega. Võib lisada küüslauku.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar