Lehed

esmaspäev, 12. august 2013

Ühe poti pastaroog





 Retsept käis millalgi suve alguses läbi facebooki toidulehe. Tundus veidi imelik- kuidas keeta makarone nii, et vett ei valagi pealt?
 
Nüüd leidsin samalaadse retsepti LP laupäevalehest:
 
 
 Ühe poti pastaroog.
(Margit Tõnson, 10. 08. 13- Keedame kõike korraga!)
 
1 suur sibul
2 sellerivart (või suvikõrvits)
peotäis rohelisi herneid
peotäis šampinjone
peotäis värskeid basiiliku- ja punelehti
3 küüslauguküünt
150 g spagette
500- 600 ml kuuma vett või puljongit
soola, pipart
pranstsuse ürdisegu
oliiviõli
1 kuhjaga sl sulatatud juustu
 
Viiluta ja haki juurviljad. Murra spagetid pooleks. Tõsta kõik potti ja kalla üle õli ja kuuma veega. Keeda umbes 10 minutit, et pasta oleks al dente. Sega, et pasta põhja ei kõrbeks. Kui vedelikku palju, võib vähemaks tõsta enne valmimist. Lisa lusikatäis sulatatud juustu ja maitsesta.

 
Internetist leidub analoogseid retsepte igasuguste lisanditega- tomatiga, paprikaga jne - tuleb olla loominguline!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar