Lehed

neljapäev, 8. august 2013

Pitsa! Kartulipitsa!

Kööginurk on väga omapärane retseptivihik. Kes tuleks selle peale, et valmistada kartulipõhjaga pitsat? Aga siit ta tuleb-

Kartulipitsa
(2008/09 Kööginurk)
8 keskmist kartulit
200- 300 g viinereid, suitsusinki (marineeritud seeni)
200 g juustu
2 sibulat
2 muna
2 sl hapukoort
õli
2 sl jahu
ketšupit
maitseaineid, pipart, soola
Kooritud kartulid riivi jämeda riiviga (tegemist taas kord toore kartuliga!). Sega vahustatud munad, hapukoor, jahu, maitseained ja kartul. Määri pitsavorm ja vala sellele kartulisegu. Lükka põhi pealt siledaks ja lao sellele viinerid, sink või seened ridamisi. Määri peale ketšup ja riputa peale hakitud sibul ja riivjuust kõige peale. Pane kuuma ahju ja küpseta umbes 30- 45 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar