Lehed

kolmapäev, 7. august 2013

Pannkoogirull

 

Peale kolme päeva supi söömist, tuleb end millegi toekamaga nuumata. Ja kui valmis sai, siis Taali arvas- pidi ju rull olema? No veidi lame rull lihtsalt.

Naistelehe nipiraamatust nr 66 (08/2013)

Ahjupannkoogirull

800 ml piima
3 muna
1 sl suhkrut
1 tl soola
4,5 dl jahu
3 sl toiduõli
200 g toorjuustu
2 dl hapukoort või maitsestamata jogurtit
2 dl rohelist sibulat
1 dl päikesekuivatatud tomateid
0,5 tl pipart

Sega piima hulka munad, jahu, sool ja suhkur. Klopi tainas ühtlaseks ja lase 30 minutit pakseneda.
Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga, kalla tainas plaadile ja küpseta ahju keskmises osas 25- 30 minutit.
Valmista täidis segades toorjuustu ja tükeldatud rohelise sibula ja tomatid. Maitsesta.
Jahuta kergelt pannkook, määri sellele täidis ja rulli.
Võib valmistada ka eelmisel päeval.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar